DE VISZAAK COLMSCHATE

DE VISZAAK COLMSCHATE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 175 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Viszaak Colmschate. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 14:47 De kibbeling was lekker, maar niet erg warm
18 mei 2022 om 20:00 Kibbeling leek vaker gebakken/gefrituurd te zijn. Niet wat we gewend zijn. Beetje jammer dit keer.
18 mei 2022 om 18:34 Smaak van de kibbelingen was prima en de bezorging vlot en vriendelijk. Maar wat een belachelijk kleine porties zeg, zowel de gewone als de grote bak, absoluut niet genoeg als maaltijd! Maar wel meer dan de volle mep durven vragen.
16 mei 2022 om 20:03 Voor het eerst besteld Zeker voorr herhaling vatbare
14 mei 2022 om 22:34 Hele kleine portie voor wat eerder het dubbele was! Erg jammer. Gebeld, maar gehoord over bezuinigingen en kleinere porties. Was heel lekker, maar de porties zijn echt niet genoeg als avondeten.
14 mei 2022 om 17:57 Heerlijk en vriendelijke bezorgster
11 mei 2022 om 15:20 Belachelijk veel betaald voor 2 keer grote portie visfriet. 2 kleine porties visfriet gekregen. Gebeld, krijg je te horen dat ze de prijs omhoog hebben gegooid maar de porties kleiner hebben gemaakt. 8,45 betaald voor wat normaal een klein bakje is..
11 mei 2022 om 14:37 Kibberling was prima maar friet was koud. Jammer ik ben beter gewend hier.
9 mei 2022 om 19:14 Echt een aanrader! Super lekker eten en snelle bezorging. Wij hebben genoten!
3 mei 2022 om 15:04 Lekkerbek was heel vet , ook niet helemaal gaar. Haring smaakte ook erg gek , smaakte niet naar verse haring “ betaal je dan veel geld voor . jammer!
2 mei 2022 om 17:14 Vispatat menu besteld.. Vispatat was heel lauwwarm. Patat koud en rauwe patat tussen. Knoflooksaus besteld maar ravigotte gekregen. Haal vaak zelf, had ik deze keer ook beter kunnen doen. Bezorgkosten ook erg hoog.
1 mei 2022 om 10:49 Zoals altijd perfecte bezorging, erg snel en de vis nog erg warm en lekker