DE VISZAAK COLMSCHATE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 310 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Viszaak Colmschate. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 17:57 Icomplete order- missin product, small portions.
24 feb 2024 om 15:13 Was netjes op tijd , alleen klein bakje ipv groot en witte bolletjes ipv meergranen pistolet en geen saus . Helaas , geen succes
23 feb 2024 om 20:26 Weer geen salade en verkeerde saus,
19 feb 2024 om 19:47 Lekker, warm, snel bezorgd
11 feb 2024 om 10:33 Ik heb kabeljauw menu besteld maar lekkerbek menu gekregen, ook daar voor gebeld maar niemand neemt op
9 feb 2024 om 6:12 Zonde van het geld. Eten weggegooid.
25 jan 2024 om 15:28 Snelle bezorging en het eten wat superlekker, zoals altijd. Zeker aan te raden.
24 jan 2024 om 18:58 Bezorger wist niet waar hij moest zijn
20 jan 2024 om 19:12 Het eten was helaas koud, wij zouden saus erbij krijgen omdat ze het de vorige keer vergeten waren, weer niet gehad
19 jan 2024 om 13:51 De bezorger was top maar ik vind vanuit de Viszaak zelf echt super slordig dat er maar 1 fles cola bij de bestelling zat i.p.v. 2. Gewoon €3,50 voor niets betaald. Ik zal niet snel weer bestellen. Vis was wel nog warm.
15 jan 2024 om 18:12 Vriendelijke bezorger en het eten was heerlijk en lekker
13 jan 2024 om 9:38 Saus was bevroren, eten was koud en 20 minuten te laat. Bestelling was om 10.30 al geplaatst met gekozen tijdstip 13.00. Veel te veel geld voor wat je kreeg. Echt niet waard.